Metamorfozy

PROJEKT METAMORFOZY „Zostań Łabędziem”
Ponieważ prawdziwe piękno tkwi wewnątrz, trzeba czasem włożyć sporo pracy, aby udało się je wydobyć.
Dla kobiet z Specjalistycznego Ośrodka Wsparcia dla Ofiar Przemocy w Rodzinie przygotowujemy kolejną edycję  METAMORFOZ. Fundacja Kwiat Lotosu pomaga dziewczynom uwierzyć w siebie. Nowa fryzura, makijaż, stylizacje ubraniowe z całą pewnością będą prawdziwą przyjemnością i radością. Dodatkowo wierzymy, że będzie to elementem wzmacniania pewności siebie i budowania poczucia wartości.
Nasz zaprzyjaźniony Ośrodek ma charakter interwencyjny, zapewniający schronienie przez okres trzech miesięcy, dlatego chcielibyśmy, aby nasza akcja stała się imprezą cykliczną, dzięki której większość podopiecznych miałaby możliwość odnalezienia w sobie piękna.

Edycja Październik 2016 juz za nami :)

Emocje lekko opadły choć dalej w pamięci pozostają niezwykłe obrazy :)

Jesteśmy bardzo szcześliwi, bo choć przez kilka godzin, te cudowne kobiety mogły zapomnieć o smutku i bólu.

Obserwowanie Ich przemian, uśmiechu, odrobiny szczęścia dało nam wiele radości.

Głeboko wierzymy w to, żę bardziej uwierzyły w siebie, zobaczyły jakie są piękne i że stać je na wiele :)

Dziewczyny, trzymamy za Was kciuki i głęboko wierzymy, że los się do Was uśmiechnie :)

Serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy byli z nami w tym pieknym dniu :) a wszystkich zachęcamy do obejrzenia galerii ze zdjęciami oraz wspierania Fundacji Kwiat Lotosu. Zrobimy wszystko, by dawać radość tym, którzy najbardziej tego potrzebują!

Reportażu opowiadająceo o lochach Mirki, jedej z uczestniczek metamorfoz możesz posłuchac TUTAJ

Relacje z tego, jakże ważnego dla nas wydarzenia znajdziesz tu:

TOYA TV

Radio Łódź

TVP ŁÓDŹ

Zapraszamy również na nasz profil na Facebooku